Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Reumkens Voet & Zorg
Reumkens Voet & Zorg


18 Filialen in Nederland
 
Vestigingen Voet & Zorg

 
Reumkens Voet & ZorgReumkens Voet & Zorg

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug naar 1959. De heer Jos Reumkens begon in Tegelen een bedrijf in Maatschoenen en Orthopedische schoenen. Hij begon heel klein in de werkplaats van zijn vader die schoenmaker was. Voor velen uit deze regio was het adres, Kruisstraat 11 in Tegelen een bekend adres.
Een jaar later verhuisde hij naar Venlo. Op de Kaldenkerkerweg 33 (toevallig het pand naast onze huidige locatie) was toen een schoenwinkel gevestigd waar hij enige vierkante meters huurde.

In 1963 verhuisde het bedrijf weer naar de Noord-Binnensingel 4 in Venlo. De bedrijfsnaam was toen Orthopedisch bedrijf Reumkens.
Ook hier werd de ruimte te klein en in 1979 werd besloten om nogmaals te verhuizen. Een nieuwe locatie werd gevonden, terug naar de Kaldenkerkerweg, nu op nr. 34. In 1983 kwam de huidige eigenaar Peter Reumkens in de zaak van zijn ouders. Zijn diploma haalde hij in 1989 na een 6 jarige opleiding in Den Bosch. Hij was toen de jongste Orthopedisch Schoentechnicus van Nederland.

In 1993 heeft Peter, samen met zijn vrouw Ingrid, het bedrijf overgenomen van zijn ouders. De bedrijfsnaam veranderde in Orthopedisch Schoentechniek Reumkens.
In 1994 werd er in Helden-Panningen een spreekuurlocatie begonnen, eerst in het Groene Kruis gebouw, later in het gezondheidscentrum aan de Schoolstraat 19.
De naam werd weer eens veranderd in 2000, Reumkens Orthopedie.

In 2004 kwam er nog een spreekuurlocatie bij. Samen met “van Lier Schoenen” uit Belfeld werd een nieuwe weg ingeslagen, laagdrempelig, in een gerenommeerde schoenwinkel met veel keus in goede schoenen. Het concept, kennis van voeten en kennis van schoenen werpt zijn vruchten af.
In 2006 is de naam weer veranderd, Reumkens Voet & Zorg. De naam dekt de lading nog meer, niet alleen voeten, schoenen, steunzolen etc., maar ook zorg. Het streven naar een loketfunctie, alle voetproblemen zijn bij Reumkens Voet & Zorg in goede handen, wij zorgen voor een passende oplossing.

De oplossing ligt soms bij ons, maar kan ook betekenen dat we U als klant doorverwijzen naar aanverwante beroepen, dat is onze zorg.


naar website

 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING