Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Van Wijk Voet & Zorg
Van Wijk Voet & Zorg


18 Filialen in Nederland
 
Vestigingen Voet & Zorg

 
Van Wijk Voet & ZorgVan Wijk Voet & Zorg

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug naar 1938. De beide broers Jan en Frans van Meurs begonnen met de Maatschoenmakerij in 1938 in Lage-Zwaluwe. Daar werden de schoenen gemaakt aan de Nieuwe Lage Dijk in Lage Zwaluwe Noord-Brabant.

Na enkele jaren ging Jan van Meurs alleen verder en volgde de vakopleiding in Rotterdam. Op zaterdag ging Jan van Meurs schoenen aanmeten in Dordrecht op de hoek Voorstraat/Scheffersplein, in een later stadium gebeurde dit ook op dinsdag. Destijds werden de schoenen nog steeds gemaakt in Lage-Zwaluwe. Daarna vestigde Maatschoenmakerij van Meurs zich aan de Voorstraat 223 in Dordrecht. Vanuit dit pand kon alles gemaakt worden (van tekeningen tot schoenen).

Op 1 April 1978 verkocht Jan van Meurs zijn bedrijf aan de broers A.G en B. van Wijk en ging de schoenmakerij verder onder de naam "B.V. Orthopedische Schoenmakerij Voorheen Van Meurs". De beide broers werkten vervolgens nog 3 jaar samen om daarna te verhuizen naar het pand aan de Toulonselaan 90. In 1981 verliet B. van Wijk de zaak om een onderwerkmakerij te beginnen.

In 1983 kwam de huidige directeur van "Van Wijk Voet & Zorg.", J.G.W. van Wijk, het team versterken.
In 2007 is het bedrijf verhuisd naar de Daltonstraat 35 te Dordrecht.
In totaal werken 10 medewerkers in het bedrijf aan de Daltonstraat 35 te Dordrecht.


naar website

 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING