Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Beschikbaarheid
 
Dit product is te verkrijgen bij:

Van Wijk Voet & Zorg
Van Dijk Voet & Zorg
Van de Laar Voet & Zorg
Reumkens Voet & Zorg
Thekon
Thekon


 
Therapeutisch elastische kousenOm regelmatig te worden gedragen, dus met een doeltreffende werking, moeten therapeutisch elastische kousen en panty's esthetisch en elegant zijn. Dankzij de meest moderne vezels en de beheersing van de nieuwe technologieŽn beantwoorden de kousen en panty's van tegenwoordig volkomen aan deze vereisten.

Als het diepe adersysteem niet goed meer functioneert, bijvoorbeeld als gevolg van een doorgemaakte trombose, is men wel eens terughoudend met het weghalen van spataderen. In dat geval worden elastische steunkousen als behandeling geadviseerd. Ook wanneer er om medische redenen bezwaren zijn tegen een operatie kunnen elastische steunkousen uitkomst bieden als behandeling.

Er zijn nog talloze voorbeelden te noemen waarbij steunkousen verlichting kunnen bieden bij uw klachten. Therapeutisch elastische kousen of compressiekousen geven van buiten af druk op het been. Samen met de beweging van de kuitspier ontstaat een betere doorbloeding.

De medewerkers van Voet & Zorg kunnen u hierover adviseren en een perfect passende elastische kous aanmeten.


Voet & Zorg is aangesloten bij THEKON

Elk THEKON-lid is SEMH (stichting erkenningsregeling leveranciers medische hulpmiddelen) erkend leverancier. Dat wil zeggen dat alle aspecten binnen de organisatie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Thekon kan voor elke zorgverzekeraar in Nederland therapeutisch elastische kousen leveren.
Ga hier naar de site van THEKON.


vergoedingen  |  aanvraagprocedure  |  voorwaarden  |  levering  |  garantie  |  klachten  |  kwaliteitszorg
 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING