Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Beschikbaarheid
 
Dit product is te verkrijgen bij:

Van Wijk Voet & Zorg
Van Dijk Voet & Zorg
Van de Laar Voet & Zorg
Reumkens Voet & Zorg
Advertentie
Advertentie


 
Orthopedische en semi-orthopedische schoenenAls voetproblemen niet meer te verhelpen zijn met steunzolen of aanpassingen aan schoenen dan kunnen orthopedische schoenen een oplossing bieden. Orthopedische schoenen worden helemaal op maat gemaakt om de meest uiteenlopende voetproblemen op schoentechnische wijze op te lossen. Voet & Zorg streeft er naar om de schoen te maken die bij past; sportief of juist stijlvol, in het model en de kleur van uw wens.


Semi orthopedische schoenen

In veel opzichten lijken semi-orthopedische schoenen op confectieschoenen; er is een wisselende zomer- en wintercollectie, er zijn diverse modellen en ze worden zelfs bij dezelfde fabrikanten gemaakt. Semi-orthopedische schoenen zijn schoenen die meer ruimte bieden dan confectieschoenen om er inlays en aanpassingen in aan te kunnen brengen. Ze zijn dan ook in verschillende breedtematen te bestellen. Mensen die niet meer met confectieschoenen uit de voeten kunnen en voor wie orthopedische schoenen nog niet nodig zijn kunnen met semi-orthopedische schoenen geholpen worden.


vergoedingen  |  aanvraagprocedure  |  voorwaarden  |  levering  |  garantie  |  klachten  |  kwaliteitszorg
 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING