Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Advertentie
Advertentie


18 Filialen in Nederland
 
Vestigingen Voet & Zorg

 
GarantieAanpassingen aan confectie schoenen
Voet & Zorg verleent overeenkomstig de daarvoor geldende normen gedurende 3 maanden garantie op de functionaliteit van de orthopedische voorzieningen aan uw schoenen. Voor het gebruikte materiaal geldt een garantie van 6 maanden. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan binnen de garantieperiode.

Steunzolen
Overeenkomstig de daarvoor geldende normen krijgt u 3 maanden garantie op de pasvorm van uw steunzolen. Voor het gebruikte materiaal geldt een garantie van 6 maanden. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan binnen de garantieperiode.

(Semi-)orthopedische schoenen
Overeenkomstig de daarvoor geldende normen krijgt u 3 maanden garantie op de pasvorm van de schoenen. Voor het gebruikte materiaal geldt een garantie van 6 maanden. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan binnen de garantieperiode. Bij normaal gebruik is het mogelijk uw schoenen minimaal 15 maanden te dragen, zodat u bij meerdere paren goed uitkomt met de eerder genoemde verstrekkingstermijn van de zorgverzekeraars.

Verbandschoenen
Overeenkomstig de daarvoor geldende normen krijgt u gedurende 2 maanden garantie op de pasvorm van uw verbandschoenen. Voor het gebruik van materiaal geldt een garantie van 2 maanden. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan binnen de garantieperiode.

Protheses en Ortheses
Overeenkomstig de daarvoor geldende normen krijgt u 3 maanden pasgarantie en 6 maanden wat betreft de technische uitvoering. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen van klachten, ontstaan binnen de garantieperiode. Bij normaal gebruik is het mogelijk uw prothese, orthese minimaal 2 jaar te dragen.

Therapeutisch elastische kousen
Bij normaal gebruik wordt 3 maanden garantie gegeven.

 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING