Voet en Zorg - voor een passende oplossing

Voet & Zorg is een samenwerkingsverband van orthopedische schoentechnici die hun krachten hebben gebundeld. Voet & Zorg ondersteunt mensen met pijnklachten in voeten, enkels, knieën of rug. Ter voorkoming van klachten zoekt Voet & Zorg naar verantwoorde, werkende maar ook cosmetische oplossingen.

  Voet & Zorg lettergrootte       
voor een passende oplossing
   
 
 
Advertentie
Advertentie


18 Filialen in Nederland
 
Vestigingen Voet & Zorg

 
Inlopen en onderhoudSteunzolen

De eerste tijd kunnen uw steunzolen vreemd aanvoelen in uw schoenen. U bent deze immers nog niet gewend. Het is daarom raadzaam uw steunzolen langzaam in te lopen; begin met enkele uren per dag en bouw dit in ongeveer 14 dagen op tot de gehele dag. Als u na deze periode nog klachten heeft neem dan contact op met Voet & Zorg.

Steunzolen behoeven nauwelijks onderhoud. Het is wel raadzaam om ze geregeld te laten "luchten". Het enige wat aan slijtage onderhevig is, is de toplaag. Bij Voet & Zorg kunt u de toplaag laten vervangen zodat uw steunzolen weer fris aanvoelen.


Verbandschoenen

De eerste tijd kunnen uw verbandschoenen vreemd aanvoelen. U bent deze immers nog niet gewend. Het is daarom raadzaam uw verbandschoenen gefaseerd in te lopen en de eventuele wonden die u heeft goed onder controle te houden (zelf en eventueel bij uw arts). Indien er nog problemen of klachten zijn neem dan contact met ons op.

Verbandschoenen vragen weinig tot geen onderhoud. Het is wel raadzaam om ze geregeld te laten "luchten". U kunt uw verbandschoenen uitwassen op 40 graden in de wasmachine. Vergeet niet om na het wassen de schuimrubber mallen erin te plaatsen om de goede vorm te behouden.

 
 
 
Confectie schoenen Orthopedische schoenen Pedicure Fysiotherapie
Aanpassingen aan confectieschoenen Verbandschoenen Asics sportschoenen (diabetes) Valinos
Steunzolen Protheses en Ortheses Strassburg Sock Dutchoe
Semi-orthopedische schoenen Therapeutisch elastische kousen
iso9001 / SEMH gecertificeerd
 
  Copyright © 2013 Voet & Zorg - VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING